Вернуться   Forum 3Dnews Tech > Софт > Операционные системы Microsoft Windows
Вход через: 

Опции темы Опции просмотра
Старый 16.11.2005, 22:19   Вверх   #1
Lionsio
Мужской Новенький
Автор темы

Exclamation Не ставиться Windows Xp SP2

Доброго вечора всім. В мене є одна невеличка проблемка, навіть вірніше питання. Я маю хороший диск з дистрибутивом Windows XP SP2. Тобто сервіспак 2 вже є вмонтований в вінду. Діск повністю робочий, провірений на 3 компах, і віндовс ставиться на них, це однозначно. А от у мене не ставиться: вінт 80, розділений на 3 логічних диски, по 32 (2) і один системний діск на 10 Гб. Всі логічні диски під NTFS. Починаю інсталювати віндовс, з загрузочного диска, форматується системний логічний диск, копіюються файли віндовс, і комп як і має бути перегружається. Після перегрузки, починається грузитися 1-й раз віндовс і висне, більше нічого не помагає, після перегрузки він знову висне. Шановні хто що може сказати на рахунок цього, дуже цікаво. Мені радили перерозбити вінт по новому, на 2 логічні диски, чи може це допомогти чи ні? І чи можливі тут якісь проблеми з апаратним забезпеченням?? так вроді все ок. працює як має бути. Машина така: Asus p4p800 deluxe\celeron 320\512 Mb\radeon 9600\WD 80Gb. Дайте будь-ласка кілька порад. Завчпсно спасибі...
і ще.. так вінда SP1 і просто вінда ставиться без будь-яких проблем...
Lionsio вне форума